Voel jij dat je ook een andere manier van ondernemen en leven wilt creëren?

Wil je meer kunnen vertrouwen op je innerlijke stem en samenwerken met het universum?

De magie van jouw spirit ontdekken?

Dan nodig ik je uit om in een nieuw tijdperk te stappen waar vertrouwen en jijzelf centraal staan. Ik begeleid je met liefde op deze reis.

Monique_MarijndeWijs_2020_32

SOUL-POWER-SESSION

Monique_MarijndeWijs_2020_23

ENERGY BOOST CALLS

MoniqueEijbergen-2019-KimdeVriesFotografie-57

NIEUWETIJDS-ONDERNEMEN

Wat inspireert mij om jou te helpen?

Waarmee help ik jou?

Ik begeleid je om je weer te verbinden met jouw ziel.
Ik help je om in jouw eigen energieveld te blijven staan.
Ik leer je om jezelf op de eerste plaats te zetten.

Waar inspireer ik jou mee?

Ik wil je meenemen op mijn reis waar alles mogelijk is. Waar je durft te vertrouwen op je eigen innerlijke stem en dat het tijd is om ook jouw grootsheid op de kaart te gaan zetten. Vanuit alignement te leven en ondernemen.

Wie ben ik?

I

Ik ben Monique (44) spiritueel en systemisch coach.
Na een jaren lange zoektocht van (wat wil ik) en (wie ben ik) ben ik mijn pad gaan belopen. Walk your spirit dat is waar ik in geloof.
Ik kwam tot de ontdekking dat je onbewust zo veel kunt verstoppen in je lijf en dat angsten en overtuigingen je vasthouden in een oud patroon.
Door de laagjes af te pellen en mijzelf toe te staan om te durven communiceren naar een diepere laag is mijn zielenmissie zichtbaar geworden.
Ik begeleid jou nu met liefde en spirit op deze reis. Om opnieuw de connectie met jouw ziel te maken.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik zo voel dat er zoveel hoog gevoelige vrouwen rondlopen die veel meer in het licht mogen komen te staan. Die zo een unieke gave en zielsmissie te vervullen hebben en daar ruimte voor mogen maken.

Ik wil deze vrouwen leren en begeleiden dat ze mogen gaan vertrouwen op hun intuïtie op hun hart en hogere zelf. Zij hebben lang genoeg hard gewerkt en het is tijd dat ze zichzelf centraal gaan stellen.

We gaan over naar een nieuw tijdperk van spiritueel ontwaken. We zijn opzoek naar onze kern en willen meer balans in ons leven. Het oude systeem werkt niet meer voor je en het vraagt je om nog meer naar je bewustzijnsniveau te gaan om werkelijk contact te maken met je intuïtie. Ik wil jouw helpen om hierop te vertrouwen en je los te maken van het oude systeem. Om zo jouw dromen en je mooiste leven werkelijkheid te laten worden.

Belevings VERHALEN

LET'S CONNECT