NIEUWETIJDS-ONDERNEMEN

Leiderschap vanuit je intuïtie.

Ik geloof in verbinding in REAL LIFE

1x per maand organiseer ik een live ochtend of middag. Een business groei voor je ziel. Laat je inspireren door gelijkgestemde en kies ervoor om kennis te maken met jouw grootsheid.

Ondernemen in een nieuwe tijd

Je staat in het tijdperk transformatie, bewustzijn, spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en een andere manier van leven creëren.

De oude tijd staat voor jou op een te lage frequentie. De frequentie van angst, onzekerheid. Hier blijft jouw grootsheid vast zitten. Hier blijf je hangen in oude conditioneringen (oude tijd).

Wanneer je groeit in je -spirituele- ontwikkeling of in je bewustzijn dan past de oude tijd niet meer. Vaak kun je dit voelen. Aan je lijf, aan je energielevel. Je trekt niet de juiste mensen en klanten aan, etc.

Voor wie?

Voor ondernemende vrouwen die een missie hebben in te zetten die het anders willen doen. Die struggelen met het zoeken naar woorden, nog steeds hard aan het werk zijn, vast blijven houden aan hoe het hoort en oude conditioneringen. Deze ondernemende vrouwen wil ik bij elkaar brengen. Om elkaar te inspireren en jouw grootsheid op de kaart te gaan zetten.

MoniqueEijbergen-2019-KimdeVriesFotografie-57

Nieuwetijdsondernemen

Voel jij dat jij hierbij aanwezig wilt zijn?

Wil je meer weten? MAIL ME.

LET'S CONNECT