6 september start het 4 weekse online programma

WILD WOMAN RISE

Rise for you, rise for me,
when you rise first you rise for she.

Deze online training is een reis van 4 weken om je te verbinden met je aangeboren vrouwelijke wijsheid en je wilde hart. Met je levende voelende lichaam als portaal om te ontketenen wie je werkelijk bent. Een reis voor iedere vrouw die meer voor zichzelf wil gaan staan.

  • Kom weer volledig in verbinding met jouw wilde wijze vrouw
  • Vanaf deze plek zal jij je weer kunnen verbinden met jouw levensenergie
  • Keuzes durven te maken vanuit je wilde hart
  • Je zal meer durven te vertrouwen op je oeroude wijsheid en het vrouwen mysterie meer gaan begrijpen

Tijdens deze online journey krijg jij als vrouw de VOLLEDIGE vrijheid & ruimte om er helemaal te zijn met alles wat je bent, wat je voelt, graag wilt zijn en misschien nooit hebt gedurfd om te laten zien of horen.

The wild woman is the soul in all woman
The key to your true nature
The journey to wholeness

The wild woman is verbonden met haar lichaam, intuïtie en haar natuurlijke instinct. Zij nodigt je uit om voor jezelf te gaan staan en jouw unieke waarheid te spreken. Ze voelt zich vrij in zichzelf.

In een online sacred space met andere vrouwen gaan we deze 4 weken op reis naar jouw TRUE NATURE, jouw eigen waarheid. Je zal jezelf ontmoeten vanuit de diepte van wie je werkelijk bent. We zullen o.a. werken met de helende ruimte, systemische practice, rituelen, meditaties en journaling.

Ieder week hebben we samen met andere sisters een zoom sessie (sacred space) van 60 á 90 min. In deze veilige ruimte, die we samen creëren, mag je helemaal jezelf zijn.

Ik gebruik mijn oude wijsheden om ons te shiften: Healing, channeling, meditatie en rituelen

Ook ontvang je van mij ieder week een aantal opdrachten waar je mee aan de slag kunt gaan om jouw wilde hart te onketenen en je true nature te laten ontvouwen.

Meerdere malen per week neem ik je mee in de energie (via een apart Instagram account) die er op dat moment speelt. Zodat jij je daar op kunt afstemmen. We gaan luisteren naar wat zich aandient. Minder doen en meer vertrouwen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum
4 weken lang vanaf zondag 6 september 2020

Locatie
Online

Prijs
€ 222,00

Wil je meer weten? MAIL ME.

LET'S CONNECT